Ο ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττική)

Ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττικής).......................... Ο Παπάδος ο Πλακάδος ο Παλαιόκηπος ο Σκόπελος και ο Μεσαγρός εξουσία και κλήρος της γενιάς μας...........και φυσικά το λατρεμένο Πέραμα

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ - ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


Το Σάββατο  15 Φεβρουαρίου  2014 στο  Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης (Αθηνών). Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν περισσότεροι από  150 Γεραγώτες και φίλοι της Γέρας που διαμένουν στην Αττική. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, αλλά και κρίσης αξιών  είναι παρήγορο που   παρόμοιες εκδηλώσεις αγκαλιάζονται από τον κόσμο και ιδιαίτερα από την νεολαία μας. 
Η συμμετοχή της νεολαίας, καθώς και η παρουσία των πέντε πρώην προέδρων του συλλόγου  των Θεόφραστου Τσακίρη, Στρατή Καραγιασσώτη, Γρηγόρη Κυριάκου, Παναγιώτη Αγιακάτσικα και Παναγιώτη Πελεκάνου φανερώνει ότι το πνεύμα ενότητας  και η συνύπαρξη της νέας με την παλιά γενιά είναι σημεία ελπίδας για το αύριο.
 Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας  κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής κ. Τηλέμαχος Χατζαφράτης, οι Μυτιληνιοί λογοτέχνες κ. Απόστολος Γονιδέλλης και Δημήτρης Νικορέτζος, ο εκπρόσωπος της ΟΛΣΑ κ.   
Η εκδήλωση άρχισε με το καθιερωμένο  έθιμο "ποδαρικό" .
Μετά τις διαδικασίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου από τον  αειθαλή Γεραγώτη- που ήρθε ειδικά από τη Γερμανία για να παραστεί στην εκδήλωση- τον  κ. Δημήτρη Κεφαλίδη.  Ακολούθησε η βράβευση των νέων Γεραγωτών φοιτητών και σπουδαστών. Η εκδήλωση έκλεισε με   παραδοσιακό γλέντι με ούζο , μεζέδες και    τη συνοδεία της  ορχήστρας του Παναγιώτη Αγιακάτσικα. 




Το  έθιμο "ΠΟΔΑΡΙΚΟ"


Ο Πρόεδρος Στρατής Χατζηχρήστος
 παραθέτει τον Διοικητικό Απολογισμό

Ευχές και προβληματισμοί
 από τον Δημήτρη Κεφαλίδη
Δημήτρης Στουρνάρας  , μέλος του συλλόγου 
και συνεργάτης της εφημερίδας "ΓΕΡΑ"


Κοπή της Πίτας από τον Δημήτρη Κεφαλίδη.
Ο εκπρόσωπος της ΟΛΣΑ  αναφέρθηκε
στο Πνευματικό Κέντρο  "Μίλτης Παρασκευαΐδης"

Ο Στρατής Καραγιασσώτης
 βραβεύει την Ειρήνη Τοπούλη.


Ο Στρατής Καραγιασσώτης παρουσιάζει
την  Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
Η νεολαία παρούσα