Ο ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττική)

Ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττικής).......................... Ο Παπάδος ο Πλακάδος ο Παλαιόκηπος ο Σκόπελος και ο Μεσαγρός εξουσία και κλήρος της γενιάς μας...........και φυσικά το λατρεμένο Πέραμα

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

6η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά, την καλοκαιρινή Ποδηλατάδα στα χωριά της Γέρας. Η μεγαλύτερη και μαζικότερη ποδηλατοδρομία στο νησί μας, που είναι, πλέον, θεσμός, με παλλεσβιακή εμβέλεια και απήχηση, θα ξεκινήσει στις 6μμ το απόγευμα, του Σαββάτου 3 Αυγούστου, από το κέντρο του Περάματος (προβλήτα), όπου θα υπάρχει και το τραπέζι της γραμματείας για δηλώσεις συμμετοχής.
Η διαδρομή, μήκους περίπου 20 χιλιομέτρων, εύκολη και ευχάριστη, για μικρούς και μεγάλους, ακόμη και για απλούς φίλους του ποδηλάτου, θα κινηθεί παράλληλα με τις δαντελωτές ακτές του κόλπου της Γέρας προς την Ευρειακή και, στη συνέχεια, μέσω του απέραντου γεραγώτικου ελαιώνα και των δροσερών, καταπράσινων περιβολιών του κάμπου της Γέρας θα φτάσει και θα διασχίσει τα όμορφα χωριά της. Ο τερματισμός θα γίνει μέσω Μαρμάρου και πάλι στο Πέραμα.
Το κόστος συμμετοχής, για κάθε ποδηλάτη, θα είναι 2€ Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται, δωρεάν καπέλο και νερό σε όλο το μήκος της διαδρομής και συμμετοχή στην κλήρωση των δώρων από χορηγούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν ως ενίσχυση στην οικογένεια του νεαρού Γεραγώτη, Μαγδαληνού Ζαργκλή, ο οποίος αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα
Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν…