Ο ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττική)

Ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττικής).......................... Ο Παπάδος ο Πλακάδος ο Παλαιόκηπος ο Σκόπελος και ο Μεσαγρός εξουσία και κλήρος της γενιάς μας...........και φυσικά το λατρεμένο Πέραμα

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

2ος Διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Πολιούχου του Περάματος Γέρας, Αγίου Παντελεήμονος, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, στις 10 το πρωί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, «Κολυμβητικός Διάπλους» του Κόλπου Γέρας, με αφετηρία την Κουντουρουδιά και τερματισμό το Πέραμα, με την ονομασία «Διάπλους Μικρασιατικής Μνήμης».
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι: ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι», ο «Παγγεραγωτικός» Σύλλογος Μυτιλήνης, το Δ. Δ. Περάματος και η ΟΛΣΑ ( Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής).
Ενημερώνουμε, επίσης, ότι για τη συμμετοχή των κολυμβητών απαιτείται έγγραφη Υπεύθυνη Δήλωση, (θα υπάρχει στο χώρο της αφετηρίας απ’ την οργανωτική επιτροπή), στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και ότι παίρνουν μέρος, στον κολυμβητικό διάπλου, με δική τους ευθύνη. Για τους ανηλίκους απαιτείται η αντίστοιχη Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα-Κηδεμόνα.
Τέλος, με τον τερματισμό στο Πέραμα, για όσους το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος στο Μικρασιατικής προέλευσης έθιμο, το «Κοντάρι».
Η επιστροφή των κολυμβητών θα γίνει, κανονικά, με τη βάρκα, που εκτελεί τα δρομολόγια Κουντουρουδιάς-Περάματος.
Κατά τη διάρκεια του διάπλου, θα υπάρχει συνοδευτικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και παρουσία της Ελληνικής ομάδας Διάσωσης.

Ώρα συγκέντρωσης 09:30 στην Κουντουρουδιά
Πληροφορίες: Γ. Ζορμπάς 694 4145 611 &
Δ. Παπαχρυσός 697 4640 419

Απ’ την Οργανωτική Επιτροπή