Ο ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττική)

Ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττικής).......................... Ο Παπάδος ο Πλακάδος ο Παλαιόκηπος ο Σκόπελος και ο Μεσαγρός εξουσία και κλήρος της γενιάς μας...........και φυσικά το λατρεμένο Πέραμα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η Γέρα στην Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη


Η Γέρα για πρώτη φορά στις Τουριστικές εκθέσεις της Σμύρνης και της Κωσταντινούπολης.

Ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Γέρας στον οποίο συμμετέχουν 25 επιχειρήσεις της περιοχής μας έλαβε για πρώτη φορά μέρος στις Τουριστικές εκθέσεις της Σμύρνης, τον Δεκέμβριο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2013 στης  Κωνσταντινούπολης (4η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο) στο περίπτερο της Λέσβου  στα πλαίσια της προβολής του νησιού μας στην γειτονική μας χώρα.
    Σε  πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του συλλόγου κατάφεραν με μεθοδευμένες κινήσεις να εντάξουν την περιοχή της Γέρας στο ευρύτερο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης του νησιού μας λαμβάνοντας μέρος σε συνελεύσεις υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου αλλά και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου.    Μετά από όλα αυτά, η  περιοχή μας είχε περίοπτη θέση στο εν λόγω περίπτερο με φωτογραφικό υλικό αλλά και  ενημερωτικό οδηγό-φυλλάδιο στην Τουρκική γλώσσα   ο οποίος εκτυπώθηκε και διανεμήθηκε σε 10000 αντίτυπα  . Στόχος του συλλόγου μέσα από την συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις είναι  να προβληθεί και να καθιερωθεί, η Γέρα σαν τουριστικός προορισμός του νησιού μας   δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση  στην αυθεντική τοπική κουζίνα, στα αγνά τοπικά μας προϊόντα, στις περιπατητικές διαδρομές αλλά και στα αξιοθέατα και στις παραλίες μας. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν σαν χορηγοί το  Μουσείο Βρανά αλλά και το Ούζο Σαμαρά και τα μηνύματα είναι ήδη πολύ ενθαρρυντικά.
    Η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και  ήδη έχουνε γίνει τα πρώτα βήματα ώστε η Γέρα να αναπτυχθεί και τουριστικά, ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες για την περιοχή μας. Οι προσπάθειες συνεχίζονται καθημερινά αφού το προεδρείο του συλλόγου είναι σε επαφή με αρκετούς τουριστικούς πράκτορες της Τουρκίας ώστε η Γέρα να μπει δυναμικά από αυτό το καλοκαίρι  στον τουριστικό χάρτη της Λέσβου.    Στο σύλλογο συμμετέχουν επιχειρήσεις οι οποίες άμεσα αλλά και έμμεσα εμπλέκονται με τον τουρίστα - επισκέπτη.

Για εγγραφές νέων  μελών  επικοινωνήστε στα τηλ. 2251082437 και 6945412375
Κος Παπάζογλου Προκόπης & 2251051948 κος Κουτσουκέλης Χρυσόστομος
  


Oι εκπρόσωποι του συλλόγου στo περίπτερο της Κωνσταντινούπολης