Ο ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττική)

Ιστοχώρος του ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Αττικής).......................... Ο Παπάδος ο Πλακάδος ο Παλαιόκηπος ο Σκόπελος και ο Μεσαγρός εξουσία και κλήρος της γενιάς μας...........και φυσικά το λατρεμένο Πέραμα

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Εγκαίνια της ιδιόκτητης αίθουσας του ΣυλλόγουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                    Αθήνα, 20   Φεβρουαρίου 2017

Εγκαίνια της ιδιόκτητης αίθουσας του Συλλόγου  
            Ο ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ) ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν την Κυριακή 19 φεβρουαρίου 2017   στα εγκαίνια της Αίθουσας του Συλλόγου μας. Κυριάρχησαν η συγκίνηση, η χαρά και κυρίως η ελπίδα ότι το μέλλον του συλλόγου θα είναι καλύτερο.

Ευχαριστούμε  όσους μας  τίμησαν με την παρουσία τους, όπως  τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ Παρασκευόπουλο Γιώργο, τον Βουλευτή του ΚΚΕ κ.Σταύρο Τάσσο , τον Πρόεδρο του Μουσείου της Πόλεως  των Αθηνών κ. Αντώνιο Βογιατζή,   τον καλό φίλο του Συλλόγου μας, Υπουργό κ.Νίκο Σηφουνάκη, τον συγγραφέα κ.Απόστολο Γονιδέλλη, τους Καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Γιώργο Κουρούνη, κ.Βασιλική Γέμου , κ.Τηλέμαχο Χατζηαφράτη, κ.Βασίλη Χατζήκοντη, κ. Χαρά Κωνσταντινίδη, τον κ. Λίνο Κουντουρά και την κ. Ευαγγελία Καπετάνου, καθώς και όλους τους πρώην Προέδρους του Συλλόγου μας και τα παλιά μέλη του Δ.Σ που με την παρουσία τους ομόρφυναν τη βραδιά. Τέλος   τον Κεφαλίδη Δημήτρη που ήρθε από τη Γερμανία ειδικά για να παραστεί στην εκδήλωση. Τον  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
 Πιστεύουμε ότι ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τους 250  περίπου φίλους και μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας ιδιόκτητης στέγης . Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους  τους Γεραγώτες και τις Γεραγώτισσες που παρευρέθηκαν   και στήριξαν το εγχείρημα του  Συλλόγου,  καθώς και σε όλους όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν και τους περιμένουμε με την πρώτη ευκαιρία  στη φιλόξενη στέγη μας.
 Δεν πρέπει να ξεχάσουμε  και τους συντελεστές της εκδήλωσης, όπως τις υπέροχες μαγείρισσες Ακριτίδου Ευγενία, Ευσταθίου Θεοδοσία, Μακρή Γιώτα,Αλεξέλλη Πελαγία, Κατσαράκη Κατερίνα,Ζαφειρέλλη Άντα, καθώς και την ταμία μας Δέσποινα Αγγελοπούλου, τον Αντιπρόεδρο μας Ευσταθίου Δημήτρη,  τον Σεβαστό Ερμόλαο, την Άρτεμη Σκουλού, τους χορευτές μας Άντα Ζαφειρέλλη, Δήμητρα Μπούτιβα, Χατζηχρήστο Στρατή, καθώς και τον Αγιακάτσικα Παναγιώτη (μπουζούκι)που με την συνοδεία του Μάριο Τόπουλι κιθάρα-τραγούδι και τον Κατσουρίδη Ερμολαο (κλαρίνο) μας χάρισαν μια πολύ όμορφη μουσική βραδια.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
Με πολύ μα πάρα Πολλή εκτίμηση
Το Δ.Σ